mijn verhaal

Het begon allemaal op 5-jarige leeftijd. Ik vroeg aan mijn vader of ik mocht gaan keepen. Mijn vader ging naar de trainer en mijn keeperscarrière was geboren….
In Aalten bij A.Z.S.V. doorliep ik alle jeugdelftallen. Ik was met regelmaat op keepersdagen  te vinden. 

Op 16-jarige leeftijd had ik de keuze om in het 1e elftal van A.Z.S.V. uit te komen of de overstap te maken naar De Graafschap. De keuze viel op de De Graafschap. Daar was ik 3 jaar lang als amateurkeeper aan verbonden. Intussen volgde ik de sportopleiding aan het CIOS in Arnhem. Drie jaar later had ik mijn diploma op zak en ik tekende mijn eerste profcontract voor 5 jaar. De laatste twee seizoenen had ik mijn basisplek eindelijk veroverd. Ik stond bij het 1e elftal in de Eredivisie onder de lat: eerst degradatie en daarna meteen weer een promotie. Dit waren twee seizoenen die mij mentaal gevormd hebben. Daarna maakte ik de overstap binnen de Eredivisie naar RKC Waalwijk. Zes schitterende jaren met sportieve ups en downs waar ik met trots op terug kijk. Uiteindelijk heb ik na ruim 100 wedstrijden in de Ere- en Eerste divisie mijn carrière afgesloten bij TOP Oss met een kampioenschap in de Topklasse. 
In mijn carrière was ik al keeperstrainer bij verschillende amateurverenigingen en ik was op vele keepersdagen aanwezig. 

In 2020 heb ik mijn passie een enorme boost gegeven door keeperstrainer van TOP Oss te worden én startte ik de Jurgen Wevers Keepersschool! Plezier en ontwikkeling staan bij mij altijd centraal en ik geniet ervan dat ik mijn ervaring op jeugdkeepers met veel enthousiasme & gedrevenheid over kan brengen.

Graag tot onder de lat! 
Jurgen Wevers